Search

Vacancies at Prince Technologies

Functieomschrijving Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer kom je ons R&D-team versterken en werk je samen met je collega’s aan het (door-) ontwikkelen van producten in de hightech industrie.

Onze R&D- afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het door-ontwikkelen van bestaande producten met een hoogtechnologisch karakter. Je bent betrokken bij het hele proces vanaf het opstellen van de ontwerpeisen tot aan het ondersteunen van de productieafdeling na vrijgave van het ontwerp.

Je onderhoudt contacten met het Engelse moederbedrijf, klanten, leveranciers en de collega’s van interne afdelingen.
Taken/verantwoordelijkheden:

Wie zoeken wij?

Een ontwikkelaar met een brede technische interesse die zich thuis voelt in een multidisciplinaire omgeving waar je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.

Wij vragen

Een afgeronde HBO opleiding in de studierichting Werktuigbouwkunde of Mechatronica (of je hebt deze kennis door ervaring verkregen). Daarnaast ben je communicatief vaardig, creatief, inventief en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Competenties: analytisch denkvermogen, nauwgezet, initiatiefrijk/oplossingsgericht, besluitvaardig.

Aantoonbare ervaring of affiniteit met:

Bedrijfsprofiel

Prince Technologies is een onderdeel van Helena BioSciences Europe, een toonaangevende onderneming die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van klinisch-diagnostische apparatuur. Binnen deze organisatie is Prince Technologies verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en nazorg van de laboratoriumapparatuur voor het moederbedrijf en ontwikkelt en produceert daarnaast voor OEM- klanten vloeistofanalyseapparatuur en worden er onder eigen naam producten vermarkt. Bij Prince Technologies in Emmen werken ruim 40 medewerkers aan hoogwaardige technische producten. Voor meer informatie over onze organisatie en producten kun je onze websites bezoeken:

helena-biosciences.com en Princetechnologies.com of rechtstreeks contact met ons opnemen.

Onze bedrijfscultuur laat zich het beste kenmerken als informeel; waarin sfeer, professionaliteit en collegialiteit belangrijke elementen zijn.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar: sollicitaties@princetechnologies.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.